top of page
  • Writer's pictureHC Laietà Argentona

L'aleví expert acaba la temporada a La Roca

Última jornada de lliga pels alevins del club. La certesa d'un partit impossible dificultava les ganes, però hi havia compromís i es va assistir a la cita puntualment.


Resum de l'entrenador, Víctor Cifrè:


"Partit molt dur un cop més a la Roca amb un equip classificat al top 4 i físicament molt superior.

Els nois van lluitar i es van esforçar molt. Però al ser set i el porter (no es va poder comptar amb l'ajuda dels benjamins habituals) van acabar esgotats"


Ha estat un any complicat per l'equip. Durant tota la temporada han patit la manca d'efectius (tot i la constant ajuda dels benjamins i algun pre-benjami en alguna ocasió) i la complexitat de jugar a una lliga on la majoria d'equips competien amb jugadors de segon any. Tot i així, amb l'ajuda de tots, han anant gestionant les situacions i aprenent de cada acció i experiència i han pogut sumar dues victòries i un empat.


Acabada la lliga, la propera parada serà a la Granollers Cup, amb una alineació ja pensada en la propera temporada i portant a l'equip a un gran esdeveniment internacional.

47 views1 comment

1件のコメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
Carlos Perez
Carlos Perez
5 days ago
5つ星のうち5と評価されています。

Enhorabona a tots els alevíns i la gran col.laboració dels benjamíns i pre-benjamins. Ens han donat un bon exemple del que es competir setmana rera setmana, sabent de la duresa de la competició, sense baixar els ànims i amb moltes ganes de continuar millorant. Moltes felicitats a tots els jugadors i misters!!!

いいね!
bottom of page