top of page
  • Writer's pictureHC Laietà Argentona

Pre-benjamins i benjamins diuen adéu a la temporada 23-24 CEVO

S'ha acabat la competició de la lliga de Vallès i ara només els hi queda la cerimònia de cloenda el proper dissabte 1 de Juny.

Tot i així, l'activitat esportiva no queda aquí ja que tenen confirmada la participació al torneig de mini handbol de Sant Quirze l'endemà dia 2.

Llegiu la crònica de la temporada dels entrenadors Laia, Sergi, Pep i Iker:


"Aquesta temporada 2023-2024 ha nascut un prebenjamí gairebé des de 0. Tot i això hem aconseguit grans resultats amb els petits del club. La millora pel que fa a nivell de joc ha sigut enorme per part de tots els jugadors. Han hagut de treballar molt i esforçar-se molt com a equip i això es el que ha fet que milloressin fins a aquest punt.

Molt orgullosos dels petits del club!!""Gran temporada dels nois, de mica en mica amb i molt d’esforç han anat fent grans passos com a jugadors i sobretot com a excel·lents persones. Els entrenadors estem supercontents i orgullosos de la gran feina que han fet els nois durant la temporada, han demostrat que amb actitud, treball i constància es poden veure grans resultats d’evolució tan tècnica com tàcticament!!"

72 views0 comments

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page